Umami: Servicegrossistene med Beste Stand

Publisert: 14. februar 2023 kl 22.59
Oppdatert: 14. februar 2023 kl 22.59

– Vi er utrolig stolte og glade for å få en slik anerkjennelse, sier markedssjef Mads Christian Grabbestad i en pressemelding.

Han forteller om et sterkt lagarbeid – og et ektefølt ønske om å skape noe som «står ut». Derfor har de jobbet for å skape en stand som viser hvem de er. Dette, mener juryen,  kommer tydelig til uttrykk gjennom det slagordet som møter de besøkende: Sammen sprer vi matglede.

– Dette er velfortjent og en stand som viser vei. Vi har lenge oppmuntret til å tenke bærekraft når utstillerne planlegger sine stands. Det har virkelig slått ut i full blomst her, sier Torill Engelberg, som er direktør for Umami Arena.

Juryen har i sitt arbeide lagt vekt på følgende hovedkriterier:

  • Helhetsinntrykket
  • Kommunikasjon – budskap
  • Innovasjonsfaktor
  • Virkemidler
  • Standbetjeningen
  • Bærekraft

«Vinneren har skapt mange fine små møteplasser på sin store møteplass», heter det blant annet i jurybegrunnelsen som ble lest opp av juryleder Torgrim Nordeidet fra Sixsides.

Juryen, som var enstemmig, løfter også frem i sin begrunnelse at Servicegrossistene benytter de samme eplekassene i sin eksponering som har vært i bruk i samfulle 10 år på ulike messer over hele landet.

Saken fortsetter under annonsen

Umami er Norges største arena for de som jobber med mat og drikke i Norge. Messen fortsetter frem til 17. februar.

­

Ledige stillinger – Conveniencejobb