Sabrura inn i food-courten

Publisert: 7. mars 2022 kl 09.12
Oppdatert: 7. mars 2022 kl 09.12
I høst ble det klart at Espresso House flytter inn på Herkules. Nå er også avtalen Sabrura Sticks & Sushi signert. Det betyr et rikt utvalg av asiatiske retter for hele familien i food-courten på Herkules.
 
– Vi er strålende fornøyde med å få Sabrura til Herkules. Konseptet er spennende, og maten er av høy kvalitet. Vi gleder oss til å kunne styrke food-courten ytterligere, sier Bent Rosenberg, senterleder på Herkules.
 
Avtalene med Sabrura er en del av satsingen på mat og drikke på Herkules. Herkules skal styrke seg som en møteplass i tillegg til å være den viktigste handelsplassen i Skien.
 
– Sabrura og de andre spisestedene blir viktige i tiden fremover for Herkules. Vi ser at kundene etterspør spennende serveringstilbud, og vi skal utvikle food courten deretter, sier Rosenberg.
Saken fortsetter under annonsen
 
Sabrura startet opp i 2012 og har i dag 22 restauranter i Norge. 10 nye restauranter er planlagt å åpne slik at enda flere kunder får oppleve en asiatisk buffet med sushi, dim sum, vårruller, kyllingsticks eller asiatisk salat.
 
– Vi gleder oss enormt til å åpne Sabrura Sticks & Sushi på Herkules. Vi er i sterk vekst og har over lengre tid hatt Skien og Porsgrunn i kikkerten. Sabrura har som mål å gjøre sushi mer folkelig, og nå gleder vi oss til å kunne åpne en restaurant til, sier Preben Oosterhof, kjedeleder i Sabrura.

Ledige stillinger – Conveniencejobb