– Jeg gleder meg til å bli kjent med Kavli-selskapene og alle medarbeiderne, sier påtroppende daglig leder i Kavlifondet, Ingrid Paasche.

Foto

Kavli

Ny daglig leder i Kavlifondet

Publisert: 13. juni 2023 kl 12.13
Oppdatert: 13. juni 2023 kl 13.44

­– Jeg ser frem til å bruke min erfaring og kompetanse til å videreutvikle Kavlifondet og bidra til at vi får maksimalt ut av midlene stiftelsen deler ut til humanitære formål, forskning og kultur, sier Ingrid Paasche i en pressemelding fra Kavlifondet.

Paasche kommer fra stillingen som direktør for forretnings- og markedsutvikling i Eiendomsmegler Vest. Hun er utdannet ved Universitetet i Bergen, Handelshøyskolen BI og Norges Handelshøyskole. Hun har tatt AFFs Solstrandprogram og har ifølge pressemeldingen lang erfaring med sterke merkevarer, allmennyttig virksomhet og forretningsutvikling, blant annet fra fornybarselskapet Eviny (tidligere BKK) og konsernet Sparebanken Vest.

Paasche tar over etter Inger Elise Iversen, som har ledet Kavlifondet siden 2011. Vekst og gode resultater i Kavlikonsernet har ført til en økning i tildelingene fra 17 mnok i 2010, til rekordhøye 131 mnok i 2018. I 2022 delte Kavlifondet ut totalt 81,5 mnok.

Inger Elise Iversen fratrer etter eget ønske stillingen som sjef for Kavlifondet 1. februar 2024.

– Jeg har fått være med på en fantastisk reise i disse årene. Den sterke veksten i tildelingene har åpnet opp for spennende utviklingsmuligheter, samtidig som at det også har satt nye krav til vårt arbeid for at midlene skal gjøre mest mulig nytte for seg, sier Iversen, som etter eget ønske fratrer stillingen 1. februar neste år.

Styreleder i Kavlifondet, Dag J. Opedal uttrykker en stor takk til Iversen.

– Under hennes inspirerende og verdiskapende lederskap har Kavlifondet blitt profesjonalisert i alle ledd. Iversen har satt dype og varige spor til glede for svært mange, sier styrelederen.

Saken fortsetter under annonsen

– Samtidig er det med tilfredshet og forventning styret i Kavlifondet gir stafettpinnen videre til Ingrid Paasche. Vi er glade for at Kavlifondet har rekruttert en leder med hennes bakgrunn og genuine engasjement for vårt eierskap og de gode formålene vi støtter, sier Opedal.

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb