Cathrine Larsåsen og Espen Lindberg Berntsen skal fylle ny roller i Just Eat. Foto:Just Eat

Topper det norske laget med sportsprofiler

Publisert: 9. juli 2021 kl 09.04
Oppdatert: 11. november 2021 kl 11.23

Administrerende direktør Carsten Boldt har fått flere nye medarbeidere på plass på det norske kontoret på Ryen i Oslo, blant annet flere tidligere toppidrettsutøvere.

– Vi ser at takeaway og sport er en bra match. Vi erfarer at idrettsutøvere har en sterk lagånd, samtidig som de har konkurranseinstinkt og stamina. Dette er viktige egenskaper når vi skal utfordre det norske markedet, sier Boldt, som forsikrer at sportslige prestasjoner ikke er et krav når han ser etter nye ansatte.

Espen Berntsen kommer fra Thon Hotels, og har tidligere jobbet med forsikring etter tiden som fotballspiller både i Haugesund og Hønefoss. I Just Eat får han ansvaret for salg mot de største restaurantkjedene.

– Just Eat Takeaway er det største takeaway-selskapet i Europa,  og har et uforløst potensialet i Norge. Det å få lov til å være med å videreutvikle, bygge opp et så stort merkenavn i Norge,  er utrolig spennende og motiverende. Jeg gleder meg til veien videre, sier Espen Berntsen.

Den tidligere stavhopperen Cathrine Larsåsen kommer fra Bwell Norge. Hun får ansvar for å hjelpe restaurantpartnere med å vokse på Just Eat.

Jeg liker å jobbe med mennesker, skape relasjoner og jobbe for å nå mål.  Bedriften byr på spennende utfordringer, er et selskap i vekst, og har mange flotte grunnverdier i bunn som styrker selskapet og har de verdiene jeg verdsetter som tidligere idrettsutøver. Det som motiverer meg, er muligheten til å kunne se at kundene blir langsiktige kunder, at de er fornøyde, at de utvikler kunderelasjonen og vokser sammen med selskapet. Det er veldig inspirerende å være med på et lag som vil mye og som ser muligheter, sier Cathrine Larsåsen.

Just Eat har 120 sjåfører i Norge i dag, og har ambisjoner om å doble antall sjåfører i løpet av det neste året. I fjor hadde Just Eat en vekst på over 30 prosent i Norge, og ambisjonene for 2021 er minst like høye.

Saken fortsetter under annonsen

Gjennom eksponering i beste sendetid under fotball-EM, tror Boldt situasjonen vil endre seg.

– Til tross for at Norge endelig har åpnet opp etter strenge koronarestriksjoner, ser vi at takeaway holder stand. Dette blir en av vanene jeg tror vi kommer til å leve videre med, sier Just Eat-sjefen.

De nye medarbeiderne vil arbeide med eksisterende og nye restaurantpartnere, og hjelpe restauranter med å vokse gjennom Just Eat-plattformen.

(Pressemelding)

Ledige stillinger – Conveniencejobb