Foto

Anette Halvorsen driver også en Shell-stasjon i Porsgrunn og en i Skien. – I tillegg til sunne wraps og salater har vi solgt nesten 15 000 enheter fra bakeriet vårt og 2 000 deilige softis, smiler Anette Halvorsen. Foto: Karine H. Henriksen.

Shell Sjøormen

Godt salg av sunne kyllingwraps

Publisert: 8. oktober 2021 kl 10.19
Oppdatert: 8. oktober 2021 kl 10.27
Den lokale stasjonen i Seljord ligger tett inntil inngangsporten over fjellet til Bergen, Odda og Haugesund. De er et naturlig stoppested både for gjennomreisende og fjellfolket, som mer enn gjerne går for sunnere måltidsløsninger.
– Vi har god vekst på matkategorien og vi har spesielt en medarbeider, Caroline Johansen, som brenner for å fremheve sunne varianter på menyen, sier driver Anette Halvorsen.
 
Foto

Caroline Johansen har til sammen jobbet 11 år i Shell, hvorav hun de tre siste årene har jobbet ved stasjonen i Seljord.

Fra 50 til nesten 400
Shell sentralt relanserte wrapsen i mai og i begynnelsen gikk salget litt tregt i Seljord. Da lå salget på rundt 50 kyllingwraps i måneden. I juni økte salget til 154 wraps og etter at teamet på Shell Sjøormen meldte seg på NM i Sunn Fastfood tok salget tatt seg kraftig opp.
– Bare i juli alene solgte vi 373 kyllingwraps. Og kundene gir oss veldig gode tilbakemeldinger, sier en stolt Halvorsen.
 
Saken fortsetter under annonsen
Vil være best
For å lykkes i salget av sunn mat, er det uten tvil nyttig å ha energiske og dedikerte medarbeidere som bryr seg både om jobben og om kundene. Selv om hele staben er engasjert i dette salget, er det Caroline som har ledet an i arbeidet for å fronte produktet overfor kundene.
– Det handler tross alt om NM i Sunn Fastfood, og da handler det om å være best, smiler Caroline.
Wrapsen lages på stasjonen hver dag etter oppskrift fra Shell sentralt.
– Noe av hemmeligheten til at et produkt selger bra, er så enkelt som at det må bugne i disken, og det gjør det her, konstaterer hun raskt.
 
God vekst
Saken fortsetter under annonsen
Den årlige omsetningen ved Shell Seljord ligger på om lag 13 millioner i butikk, og de har 17 ansatte. Matkategorien har hatt god vekst de siste årene.
– Dette er en travel stasjon, og ofte er det 6-7 personer på jobb samtidig. Det går i ett med betjening av kunder og smøring av mat, selv om vi i starten av koronapandemien reduserte noe på utvalget for å unngå svinn, forklarer Halvorsen.
– I april utvidet vi sortimentet igjen, og det var da staben bestemte seg for at vi skulle fronte en mer sunnere linje i disken med både wraps og gode salater, forklarer Halvorsen.
– Sammenlignet med 2020, har vi hatt en vekst i sommer på 14 prosent i butikkomsetning og hurtigmat har økt med hele 18 prosent. På drivstoff har vi hatt en vekst på 7,6 prosent, det er vi svært godt fornøyd med, avslutter Anette Halvorsen.

Ledige stillinger – Conveniencejobb