Et nytt samarbeid for knasende knekkebrød

Publisert: 20. august 2018 kl 11.04
Oppdatert: 20. august 2018 kl 11.04

Samarbeidet gjelder salg og markedsføring av Ryvita knekkebrød i det norske markedet fra 1. oktober 2018. Partene samarbeider allerede om salg av Dorset frokostprodukter.

Jensen & Co selger og markedsfører merkevarer til det norske dagligvare- og serveringsmarkedet, med fokus på naturlig sunnhet og matglede.

- Vi ser fram til dette samarbeidet, da det styrker oss på to av våre satsningsområder; knekkebrød og frokostprodukter, sier Marianne Haslund, ansvarlig for nye merkevarer hos Jensen & Co.

- JDR er en profesjonell samarbeidspartner med ambisjoner, som vi gleder oss til å skape resultater sammen med.

Jensen & Co representerer i dag Leksands knekkebrød og GG Superfiber i markedet, og med Ryvita ombord, vil de bli nr 2 leverandør innen tørt brød. Ryvita hadde en årlig omsetning til forbruker på 50,5 millioner kroner.

Saken fortsetter under annonsen

- Ryvita knekkebrød er rike på smak og er bakt uten gjær, og produktene vil på en fin måte komplementere det sortimentet vi allerede har i kategorien. På denne måten er Jensen & Co styrket i vårt arbeid med å være en spennende partner på frokostmåltid og mellommåltider, sier Marianne Haslund.

 

Ledige stillinger – Conveniencejobb