Høstens nyheter fra Hennig-Olsen Is

Publisert: 22. september 2017 kl 08.46
Oppdatert: 22. september 2017 kl 08.46

Mer av det beste

Premium-serien Inspira løftes til nye høyder med nytt, lekkert design og to nye smaker: Inspira Premium Multe med håndplukkede multer og Inspira Premium Lakris med biter av myk lakris fudge og lakrissaus. Vi er begeistret over å endelig kunne etterkomme etterspørselen etter lakris-is, og da særlig med en så premium kvalitet basert på ekte, gode råvarer, sier Marianne Høy Erikstad, markedssjef hos Hennig-Olsen Is.

Kremen av iskake

Den spenstige nyheten ”Nordens beste iskake” er et lekkert tilskudd til iskakefamilien. Desserten er inspirert av en prisvinnende iskake som stjal seieren i Nordic Pastry and Bakery Cup i 2016, og utviklet i samarbeid med det norske Baker- og konditorlandslaget. Iskaken består av bringebær- og ripssorbet, vaniljeis med browniesbiter og en kjerne av mangosorbet.

Saken fortsetter under annonsen

Klassikere til juletida

Sist, men ikke minst, vender de tradisjonsrike dessertene Mousse karamellsmak, Riskrem med kremfløte og Elise iskake tilbake i god tid før jula setter inn. 6-pack’en Snømann slår også følge med klassikerne, en leken fløte-is på pinne med vanilje- og sjokoladesmak formet som en snømann.

Les mer om FastFood her

Last ned bladet elektronisk

Følg  oss på Facebook

Abonner på vårt

gratis nyhetsbrev

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb