Få caféstemningen hjemme

Publisert: 18. februar 2014 kl 15.15
Oppdatert: 18. februar 2014 kl 15.15

NESCAFÉs nyeste kaffeprodukter har nå hvitt og kremet melkeskum på toppen. De fleste av oss elsker den typen kaffe som serveres på café. Nå kan du få den samme gode smaksopplevelse med beina godt plassert på bordet hjemme i din egen stue.

NESCAFÉ relanserer  sine spesialiteter Cappuccino, Latte Macchiato, Café au Chocolat, Double Choca Mocha og Café Vanilla Nå med en ny og forbedret oppskrift for å gi den helt riktige café opplevelsen.

−Vi vet at nordmenn elsker kaffe og spesielt  de kremede latte-versjonene. Derfor har vi valgt å relansere våre populære kaffespesialiteter i en ny og forbedret versjon med ekstra hvitt skum på toppen. Slik får man en god kopp kaffe som både smaker og ser ut som café-kaffe, sier Tanja Serup, Nordic Brand Manager hos NESCAFÉ. Hun avslører noen av detaljene bak den forbedrede oppskriften som har eksistert i hele ti år:

−Den nye oppskriften er en stor nyhet innenfor instant-kaffe kategorien. Helt konkret så har vi komprimert den oppløselige kaffen slik at melkeskummet og kaffen lettere skilles fra hverandre. Dette gjør at melkeskummet stiger til overflaten og danner et kremet lag av hvitt skum, og det er det som er med på å skape den gode kaffeopplevelsen, sier Tanja og tilføyer:

−Etter en travel og hektisk dag finnes det ikke noe bedre enn å synke ned i sofaen med en god kopp kaffe. Og det er akkurat den opplevelsen vi gjerne vil gi våre kunder med våre nye og forbedrede kaffespesialiteter.

De nye kaffespesialitetene fra NESCAFÉ selges i variantene Cappuccino, Latte Macchiato, Café au Chocolat, Double Choca Mocha og Café Vanilla og er å finne i butikk fra starten av februar.

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – Conveniencejobb