Foto: Google Map

Texas BBQ i Asker totalskadet i brann

Publisert: 26. oktober 2018 kl 09.58
Oppdatert: 26. oktober 2018 kl 09.58

Fredag morgen fikk politiet melding om stor røykutvikling i den amerikansk inspirerte restauranten Texas Barbeque i Asker. Det meldes om mye røyk i området og folk blir bedt om å holde seg unna, samt å lukke vinduer og dører for å unngå røyk. Den gamle trebygningen er totalskadet, og restauranteier er sjokkert.

Ifølge Budstikka har brannmannskapet brannen under kontroll. Store deler av interiøret er amerikanske antikviteter fra Texas, og røykdykkere jobber for å hente ut og berge det de kan.

Texas BBQ etablerte sin første restaurant på Stabekk i 2014. Den 1. juli i år overlot eierne denne avdelingen på Stabekk til andre drivere for å fokusere på driften i Asker.

Ifølge avisen har det tatt tid å få lønnsomhet i matsatsingen. Restauranten har drevet med underskudd hvert år. I 2016 var underskuddet på 280.000 kroner. I 2017 var det på 1,3 millioner kroner, og sistnevnte var knyttet til oppstarten i Asker i 2017.

Eierne opplyste til Budstikka i sommer at det tar minst tre år å etablere seg i en restaurantvirksomhet på et nytt sted, og de satser på et overskudd i 2019. Dermed kommer denne brannen ganske så ubeleilig.

Saken fortsetter under annonsen

De siste månedene har restauranten i Asker drevet godt ifølge Budstikka. Restauranteierne er sjokkerte og håper at eier av bygget vil komme raskt i gang med istandsettelse, slik at de kan fortsette den gode driften.

Les mer om brannen her.

Ledige stillinger – Conveniencejobb